Jee aloitin nyt blogin ekaa kertaa tänne vuodatukseen. Bloggeriin niitä on (huonolla menestykellä) kertynyt jo useita mutta nyt olis hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä ja yrittää jaksaa kirjoittaa tänne pidempään kuin kaksi viikkoa tai kolme kirjoitusta.

Päivän piristävimpänä ajatuksena, ja oikeestaan viimeisen kuukauden ajan, on ollut JOULU - lähinnä loman vuoksi, vaikka toisaalta en ole mikään muodikas joulunvihaaja koska pidän joulun tunnelmasta ja ruoista ja musiikista ja tietenkin lahjoista. :D Loma tulee kyllä erittäin suureen tarpeeseen, tässä on koko syksyn ollut aika ajoin univaikeuksia (= sängyssä väsyneenä pyörimistä yli 2h ilman unen tuloa) ja jatkuvasti väsyneenä elämistä. Mutta enää 6 päivää koulua.

Kävin tänään koulussa pyörähtämässä kemian tunnilla jossa olin aivan pihalla aivan kaikesta, jonka  jälkeen lähdin mäkkärin tuplaespresson hakemisen jälkeen kotiin. Koulussa oppitunneilla oloa oli siis 30min........ kyllä tää tästä..... huomenna ajattelin olla (melkein) koko päivän.

Viime viikko oli omituista kyllä suhteellisen täynnä tekemistä, nyt tuntuu että ei oo oikein mitään. Lauantaina olis YO-talolla Off the Hook, mutta kun ei oo oikein ylimääräistä rahaa ja just tuli oltua baarissa perjantaina ja kärsittyä lauantainen krapula-automatka Lahteen.. että en taida olla menossa. Tuleehan se taas toivottavasti tammikuussa. MUTTA tärkeimpänä, jota on odotettu jo elokuisen lipun hankkimisen jälkeen, on THE SOUNDSIN keikka keskiviikkona ylihuomenna, tai siis huomenna kun mennään jo tiistain puolta. Villen, Merin ja Kristiinan kanssa ollan siis menossa ja en tiedä miten ilta tulee menee ja päädynkö jonnekin ennen ja/tai jälkeen keikan mutta torstaisesta koulupäivästä voi tulla suhteellisen kamala :D toisaalta, yks koulupäivä sinne tai tänne, varsinkin todennäköisesti aivan mahtavan keikan takia... pitäis varmaan laittaa kaikki noi Soundsin levyt iPodiin ja kuunnella pelkästään niitä ennen keikkaa, mutta kyllähän mä niistä muutenkin osaan ne parhaimmat biisit ulkoa ;)

Kello lähenee yhtä ja huomenna on koulua. siispä ADIOS AMIGOS